Jointed Creeper 45cm

11419
€47,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Alweer een topper voor de visserij op snoek door Kris Brems!

De Creeper is al een gigantisch succes in de snoek wereld, maar zoals in elke visserij zijn er dagen dat de vissen moeilijk over de streep te trekken zijn. Een andere aanbieding is vaak de oplossing! Door een Jointed Systeem (screw-splitring-screw) met TwisterTail toe te voegen aan de body van de originele Creeper is de actie dramatisch veranderd.

Extra Large 45cm gestrekt 55cm / 560g (incl 60g lood)

Dit systeem laat toe om in een mum van tijd van staart te wisselen. Door het gebruik van screw-ins kan je zelf de positie van de staart bepalen en tunen naar jouw wensen. Het Jointed Systeem zorgt voor de subtielere aanbieding die vaak het verschil maakt.

Rust je Jointed Creeper uit met een TwisterTail of CreeperTail.

Wil je graag een Custom Color bestellen? Selecteer dan eerst "Custom Color" in de bovenste lijst en vervolgens de gewenste Custom Color in de onderste lijst. Custom Colors worden in de meeste gevallen per 10, 5 of 3 stuks verkocht, het aantal staat aangegeven boven de Custom Color lijst. Ze worden speciaal voor jou gegoten dus het kan tot 14 dagen duren voor je bestelling verzonden wordt.

Souhaitez-vous commander une couleur custom? Sélectionnez d'abord « Custom Color » dans la liste du haut, puis la Custom Color souhaitée dans la liste du bas. Les Custom Color sont dans la plupart des cas vendues par 10, 5 ou 3 pièces, le nombre est indiqué au-dessus de la liste Custom Color. Ils sont moulés spécialement pour vous, ce qui peut prendre jusqu'à 14 jours pour que votre commande soit expédiée.

Bewaar dit product voor later