Meet the RoosterClan

Johan Vos

Ik ben Johan Vos , roofvisser in hart en nieren.

Al jaren beoefen ik mijn hobby het liefst vanuit een boot op de Nederlandse wateren , vooral Biesbosch , Haringvliet en het Hollands diep .Ik ben ook al jaren deelnemer aan het Nks en andere viswedstrijden .

Mijn favoriete visserij is werpend met kunstaas . 

Nico Molkens

Zoals vele andere ProStaffers ben ik ook reeds van kinds af gebeten met het vis-virus. Het moet ergens op mijn 5j geweest zijn dat ik voor het eerst een hengel in de handen had. Aanvankelijk was het met de vaste hengel wat visjes vangen, maar al snel kreeg ik een voorliefde voor het snoekvissen. Eerst met een aasvis, maar nadien ook met kunstaas. Mijn eerste snoekje dat ik ooit ving was slechts 400gr… het stelde niet veel voor maar ik kan het me nog steeds voor de geest halen alsof het gisteren was. Er bestaat zelfs nog een foto van! Gouden tijden waren dat…

Snoekvissen heeft altijd mijn voorkeur gehad, en dit tot op vandaag. Ik bedoel dan ook snoekvissen in al zijn facetten. Ik heb me nooit willen beperken tot een bepaalde techniek of kunstaas. De vissers die me kennen weten dat ik er altijd op uit ben om dingen bij te leren en ook zo veel mogelijk diverse dingen probeer te doen en onder de knie te krijgen. Hoe meer trucjes op zak, hoe leuker het wordt. Zo kan ik er ook nog steeds van genieten om eens achter andere vissoorten aan te gaan zoals de zeelt of karper, of in de zomer een avondje te gaan palingen met mijn zoontje. Hoe meer ik aan het water ben, hoe liever! Ook proberen we met regelmaat een buitenlandse trip te plannen, vaak met mijn vismaat Frans Oomen, en of de andere makkers van het De Kock team. Scandinavië, Ierland, Alaska, Spanje, Frankrijk, de Malediven… allemaal prachtige herinneringen en het lijstje met to-do’s is zo mogelijk nog langer.

Verder betekent vissen voor mij vooral ontspannen. Ik heb een drukke job, en zo kan ik mijn hoofd leeg maken. Plezier, rust en genieten met de makkers komt dan ook ver voor resultaat als ik ga vissen. Meestal deel ik wel iets op Facebook na zo’n visdag, en degene die willen kunnen mij via die weg dan ook contacteren. Met regelmaat ben ik ook in de winkel te vinden en als ik iemand kan verder helpen met iets… met alle plezier!

Tight lines

Fabrice Bronsart

Depuis plus de vingt ans , je pêche principalement le sandre au leurre, de la berge ou en float tube .

J’aime les pêches fines et les rivières techniques. Je traque principalement les gros spécimens. Depuis quelques années , je me passionne également pour la pêche du black-bass que je pratique l’été. J’ai transposé et adapté certaines des techniques destinées à la recherche de ce poisson pour encore améliorer la pêche du sandre le reste de l’année et être plus polyvalent au bord de l’eau.

Luca Di Giorgio

J’ai 15 ans et j’habite en Wallonie, près d’Erquelinnes, dans un petit village du nom de Hantes-Wihéries.
Mon amour pour la pêche a débuté à l’âge de 4 ans : j’ai commencé des cours avec Daniel, un moniteur qui possède un étang, le mercredi après-midi.
C’est là qu’est née ma passion pour la pêche, une passion qui me suit encore aujourd’hui puisque je pêche dès que j’ai 5 minutes et au moins chaque week-end.
Je pêche essentiellement au leurre et à la mouche, mais il m’arrive de pêcher à la carpe et au blanc à la longue canne.
Dès que j’ai le temps je descends pêcher quelques heures sur la Hantes, une petite rivière à 2 pas de chez moi ou je pêche essentiellement la perche et le chevesne. Je vais aussi parfois sur l’Oise et le Gland en France pour pêcher à la mouche, là-bas je pêche le chevesne, la truite et le barbeau en sèche et en nymphe, mais aussi la perche au streamer. Je fais chaque année une journée de pêche à la mouche sur l’Ourthe. Enfin, je pêche lors de toutes les vacances scolaires, dans le sud-ouest de la France, essentiellement au leurre et la carpe en batterie, sur l’Osse, la Baïse et en étang.
Je suis ravi de pouvoir faire partie de votre team et de découvrir d’autres passionnés, plus expérimentés qui me permettront de progresser encore et d’apprendre d’autres techniques sur des rivières qui me sont encore inconnues

Werner Rits

Visgids Roofvishunter

Vanaf mijn 25 ste vis ik op roofvis, eerst van de kant, later vanuit mijn eigen visboot.

Sinds 9 jaar heb ik een volledig uitgeruste Marcraft visboot, en ben ik meestal actief op de beneden rivieren in Nederland, Hollands Diep, Haringvliet, Volkerak, Merwede, Amer, Oude Maas, Dintel, Bergse Maas, enz.

Met de ervaring die ik heb opgedaan was de tijd rijp om als visgids te gaan werken. Sindsdien heb ik al vele gasten aan boord gehad en hebben wij jacht gemaakt op snoekbaars, baars, snoek en roofblei.
Maar evengoed ook uitleg gegeven over alles wat met het roofvissen te maken heeft, aankoop van een boot, aankoop van elektronisch materiaal, advies over technieken, aasjes, hengels, knopen, enz…

Een leuke dag op het water hebben stond altijd voorop, met respect voor de natuur, catch and release. Tegelijkertijd was het ook de bedoeling om “nieuwe” vissers de beginselen bij te brengen, en de meer ervaren vissers bijkomende tips en tricks aan te bieden.

Reeds enkele jaren maak ik deel uit van het Pro Staff- team van Hengelsport De Kock, een team met enorm veel ervaring die de klanten van Peter met raad en daad kunnen bijstaan.

Frank Mylle

Vissen doe ik al van toen ik een klein manneke was.
Ik begon te vissen op paling in het slootje achter mijn deur.Toen ik wat ouder was, heb ik het zoete voor het zoute ingeruild. Ik heb jaren op tong, wijting, zeebaars en paling gevist.

Toen ik mijn rijbewijs haalde, kon ik wat verder van huis gaan vissen.
Toen ben ik stilletjes aan overgeschakeld op roofvis.
We zijn dan de polders rond Rotterdam ingetrokken om onze eerste stappen met kunstaas te zetten. Later kwam het vliegvissen er ook nog bij.

Na het aanschaffen van een bellyboat ging het in een stroomversnelling. De eerste bellyboat wedstijden werden meegedaan.
Samen met mijn broer Bart heb ik veel wedstrijden gevist, Belgisch kampioenschap roofvissen, NKS Rivier, Seatrout Open, en Predatortour.
Tijdens die wedstijden hebben we heel veel ervaring opgedaan.

Het liefst vis ik werpend op roofvis. Het maakt niet uit of het nu snoek, snoekbaars, baars of een andere rover is. Als we maar actief met kunstaas of de vlieg achter de rovers kunnen aan gaan.

Danny Dillen

55 Jaar geleden heb ik mijn eerste snoek zelfstandig mogen vangen, en het is nog steeds mijn favoriete target .

Het liefst vis ik vanuit de boot op het grotere water,voor 99% al werpend zoekend naar de Big Mama’s ,met groot kunstaas en dan meestal nog met een eigenbouw aasje!

In de wintermaanden zoek ik de kleinere wateren en de polders op, met wat lichter materiaal zijn die snoeken ook altijd dikke fun.

Bart Mylle

Vele mensen vragen waar ik nu het liefst op vis, dit is een moeilijke want ik wordt niet graag in een hokje gestoken.

Mijn visserij is nu zo uiteenlopend dat het moeilijk is om te kiezen. Van tropische popper en jig visserij, vissen met de vlieg op zowel zoet als zout water in binnen en buitenland tot shad en hard-bait visserij op snoek en snoekbaars. Zolang het maar een visserij met kunstaas of kunstvliegen is het voor mij ok. En het belangrijkste is natuurlijk dat je u amuseert.

Frans Oomen

Vissen doe ik al bijna net zo lang als ik kan lopen. Hoewel ik vaak voor een Belg aangezien wordt ben ik toch echt geboren en getogen in Nederland tussen Maas en Waal.

Als specialisatie is het voor mij toch hoofdzakelijk snoekvissen al vis ik ook regelmatig op andere rovers.
Naast de visserij op de Nederlandse wateren vis ik ook regelmatig in andere landen. Ierland, Zweden en Noorwegen zijn daarbij favoriete landen om te snoeken.Daarnaast maak ik graag af en toe een uitstapje naar het zoute water. In de gesloten tijd en hoog zomer als het roofvissen op een laag pitje staat, vis ik ook wel op karpers en zeelt.

Het overgrote deel van mijn visserij op roofvis vindt plaats uit de boot. De vrijheid die het bootvissen me schenkt voegt een extra dimensie toe aan mijn visserij. Door te gaan vissen met vismaat Nico Molkens trad ik ergens rond 2010 toe tot het team van Hengelsport De Kock.
Deel uitmaken van dit team bracht me veel nieuwe vrienden die weer andere disciplines en inzichten hadden en dit tilt mijn visserij en die van de andere team leden nog steeds naar een grotere hoogte.
De opgedane kennis van al de jaren vissen deel ik graag met de mensen. Zo af en toe lever ik een bijdrage aan de website en met open deur dagen probeer ik steeds een lezing te verzorgen over mijn visserij.
Regelmatig ben ik ook op donderdag avond in de winkel te vinden.

Vang ze en tot op het water of in de winkel!

Elias Leurs

Hallo

Mijn naam is Elias Leurs ik ben 17 jaar mijn passie is vissen op roofvis.

Ik ben begonnen op roofvis te vissen toen ik 3 jaar was.
Ik wou heel graag eens mee gaan vissen met mijn papa op roofvis en sindsdien ben ik verkocht aan het roofvissen.

Het allerliefste vis ik op snoekbaars en baars met softbaits .Maar ik vind het ook heel leuk om achter de roofbleien aan te gaan met pluggen.
Sinds een aantal jaar heb ik net als mijn vader een bellyboat en ik vind het bellyboaten veel leuker dan op de kant.

Tot snel aan de waterkant.

Elias

Geoffrey Leurs

Hallo

Mijn naam is Leurs Geoffrey en mijn passie is vissen op roofvis.

Ik ben op 6 jarige leeftijd begonnen met vissen met de vaste stok op witvis. Rond mijn 12 jaar ben ik met iemand mee geweest die op snoekbaars viste en vanaf toen was ik verkocht aan het roofvissen.

Enkele jaren later heb ik mijn eerste bellyboat gekocht en ging er een nieuwe wereld voor mij open.
Vanaf toen kon ik helemaal mijn ding doen. Het allerliefste vis ik op snoekbaars en baars met softbaits maar ik vind het ook spannend om met pluggen en lepels achter de roofblei aan te gaan.

Heb je vragen over mijn visserij of wil je wat info je kan me altijd contacteren via facebook.

Tot aan de waterkant.

Geoffrey.

Pascal Rosseau

Ik ben Pascal Rosseau,

Vissen is me vanaf kinds af aangeleerd en is al heel mijn leven de hobby waar ik mezelf in terug vind.

Voornamelijk vis ik met de kajak en belly boat op zowel de zoete als de zoute rovers in binnen- en buitenland. Het aanleren en uitvoeren van verschillende technieken met kunstaas spreekt me het meest aan.

Spreek me gerust aan voor vragen op Facebook of Instagram of gewoon lekker aan de waterkant.

Veel vangstplezier…
Pascal Rosseau

Marco Vos

Ik ben ondertussen al veel jaren gepassioneerd roofvisser met een ongezonde obsessie voor Largemouth Bass.

Vistrips voorbereiden, nieuwigheden ontdekken en uitproberen vind ik fantastisch! Hierdoor heb ik een serieuze materiaal verslaving ontwikkeld.

Hengels, molens, kunstaas, noem maar op ik ben bijna dagelijks bezig met zoeken naar nieuwigheden om anders te vissen dan de “rest”.
Ik zoek vooral naar dingen die mijn visserij vergemakkelijken en mogelijk ook verbeteren.

Verder vis ook graag eens met de droge vlieg op de rivier, maar hier in België en bij onze Noorderburen draait mijn visserij vooral rond baars en snoekbaars.

Tot aan de waterkant!

Yn Vanlook

Mijn naam is Yn.

Ik ben een kleine 5jaar bezig met roofvissen.
Eerst op een klein kanaaltje hier vlakbij achter de baarsjes aan, het waren niet altijd de grootste maar ik had er mijn plezier mee.
Na een tijdje vang je al eens een groter exemplaar, dat eerste gevecht blijft me altijd bij!

Na eerst de baarzen te plagen begon ik natuurlijk ook interesse te hebben om andere rovers te kunnen vangen. Via Peter De Kock veel info ingewonnen om zo mijn techniek bij te schaven.

In 2020 heb ik de kans gekregen om het Pro Staff team van Hengelsport De Kock te mogen vergezellen.
Sindsdien enorm veel bijgeleerd en leer telkens nog bij tijdens elke vissessie!

Tot aan de waterkant!

Tom Nouwen

Ik ben Tom Nouwen.

Geboren en getogen in Landen, een klein stadje in het oosten van Vlaams-Brabant.
Al zowat heel mijn leven ben ik sportvisser in hart en nieren, maar sinds mijn late tienerjaren vis ik nog bijna uitsluitend met kunstaas op roofvis.
Of het nu peuteren is op baars en snoekbaars, of met grof geschut achter de snoek of meerval aan gaan, ik vind het allemaal even boeiend.
De grote rijkdom aan technieken om de roofvis te belagen gaat nooit vervelen.

Je kan me daarom ook regelmatig aantreffen aan of op het water, struinend langs de oevers, vissend vanuit de boot of bellyboat, aan kleine slootjes of net op de grote watersystemen die onze Lage Landen rijk zijn.

Elk jaar maak ik ook wel een keer een visreis naar het buitenland waarbij natuurbeleving, avontuur en het opdoen van nieuwe ervaringen centraal staan.

Misschien tot binnenkort aan de waterkant of bij Hengelsport de Kock

David De Cleen

Mijn naam is David De Cleen.

Op jonge leeftijd beginnen vissen met een bamboe stokje dat al snel vervangen werd door een telescoop werp hengeltje.
Tijdens de tiener jaren ontdekte ik het karper vissen en dat mondde uit in een jaren lange passie, veel uren maken, nachten doorbrengen aan het water tot verschillende reizen naar  het buitenland op jacht naar de dikste karpers, dat vuurtje doofde na zoveel jaar stilletjes uit en kwam roofvissen in het vizier.

Nu vis ik graag zo licht mogelijk op baars en snoekbaars met verschillende finesse technieken. Telkens anticiperen op de situatie aan het water en je techniek en aas keuze aanpassen en de puzzel stukjes op de juiste plek leggen. Streetfishing is iets wat ik heel graag doe en zo nu en dan een wedstrijd vissen.

Telkens je kan gaan vissen, al is het misschien maar voor een uurtje en vang je niets, je hoofd even leeg maken aan de waterkant en er van genieten is nog het belangrijkste van alles.

Bart Dauwen

Hello,

Ik ben Bart Dauwen Pro Staff bij het Hengelsport De Kock team om het @rt Baits gamma wat meer in de kijker te zetten.

Zelf vis ik al een ruime tijd op roofvis. Het roofvissen is begonnen met het peuteren op baarsjes op een kanaal dicht in de buurt. Natuurlijk wou ik ook graag snoekbaars aan de tand voelen, dit liep in het begin zeker niet altijd van een leien dakje maar dankzij de tips & tricks van Peter De Kock en het blijven volharden heeft het me gebracht waar ik nu sta op het gebied van het roofvissen.

Zelf vis ik graag vanaf de kant op de Belgische kanalen en langs de oevers van de Nederlandse rivieren. Op de laatst genoemde durf ik ook de bellyboat al eens in te zetten.
In het Nederlands rivierengebied is streetfishing wel iets dat ik heel graag doe, met verschillende technieken en montages rovers op het droge krijgen zo blijft er altijd wel een uitdaging te vinden.

Zo, bij deze heb ik wat over mezelf en mijn visserij verteld, dus ik zou zeggen fish on, en tot aan de waterkant.

Grtz Bart

Peter Kneepkens

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Peter Kneepkens.
Reeds vele jaren trek ik er opuit om de roofvis te belagen, voornamelijk baars en snoekbaars, vanaf de kant en vanuit de bellyboat.
Hoofdzakelijk doe ik dit met het kunstaas van @rt-Baits, op rivieren, plassen en kanalen.

Elk water en elk seizoen heeft zijn karakter en uitdagingen. Weer of geen weer, niets kan me tegenhouden om de natuur in te trekken op zoek naar die 1ne tik op m’n hengeltop.

Catch & Release

Ronny Jans

Mijn naam is Ronny Jans,

Ik ben een roofvis-verslaafde Limburger :). Vissen vanaf de kant, bellyboat, kajak of boot, ik doe het allemaal even graag. In mijn late tienerjaren ben ik begonnen met het vissen op roofvis maar met niet al te veel succes tot ik mijn weg had gevonden naar Hengelsport de Kock. Hier heb ik een workshop “snoekbaarsvissen op de rivier” meegedaan, dit met shads en loodkopjes, en vervolgens begonnen mijn vangsten sterk te verbeteren.

Tegenwoordig ben ik een beetje van alle markten thuis. Vissen met softbaits evenals diverse hardbaits, vissen met diverse rigs, toepassen van verschillende technieken, en vissen op alle type wateren op alle rovers die graag een stukje kunstaas naar binnen willen werken. Mijn favoriete vissen zijn voornamelijk snoekbaars en snoek, maar sporadisch ga ik ook wel eens achter de baars en de roofblei aan.

Jimmy Greco

Bonjour je m’appel Jimmy Greco et j ai 31 ans.

La peche est pour moi une veritable passion transmise par mon papa ..
Je peche depuis mon plus jeune age … j’ ai commencé etant petit par la peche du blanc en canal … puis au fils des années je me suis consacrer d avantage a la peche en carpodrome .. je peche aussi occasionellement la carpe en canal … maintenant cela fait une dizaine d’ années que je me consacre a la peche du carnassier j’ ai eu la chance de croiser quelques bon pecheurs qui m ont fait evoluer dans mon style de peche … le brochet et le sandre sont mes poissons de predilections mais j’ aime aussi taquiner la perche ….
Je suis heureux et fiere d avoir rejoinds la team de Kock au sein de laquelle je m epanouis parfaitement ..

A bientot au bord de l’ eau ..👍 Jimmy

Vincent Barbagallo

Bonjour,

Je pêche depuis l’âge de 6 ans en France.
Apres être passé par beaucoup de pêche différentes comme la pêche au coup, le Feeder, La carpe et le silure je me suis spécialisé depuis une vingtaine d’année dans la pêche au carnassiers aux leurres.

Même si je pêche toutes les espèces comme le Black Bass, le Silure, le Brochet, le Sandre ou la Perche j’ai un faible pour la pêche du Brochet et plus particulièrement en Rivière ou en grand Lac.

J’ai pécher dans beaucoup de pays Européens comme les Pays Bas, la Belgique, l’Angleterre, l’Irlande, l’Espagne, le Portugal et l’Italie.

Pascal Clement

Bonjour a tous,


Je suis Clement Pascal. Depuis quelques annees je peche le carnassiers plus specialement le sandre et la perche,depuis quelques temps Fabrice Bronsart et moi meme pechons ensemble grace a lui j’ai pu evoluer et connaitre le team je remercie ceux ci de m avoir acceuilli au seins de la communaute et ferai tous pour honore @rt-Baits.

Steve Borgs

Hallo,

Ik ben Steve Borgs afkomstig uit Heers , Pro Staff bij @rtbaits en gepassioneerd door roofvissen .

Op reeds jonge leeftijd , denk een jaar of 6 , ging ik samen met mijn vader en grootvader op zoek naar de snoek en dit met een levend visje onder de dobber. Al snel had ik door dat ik iets actiever zocht en zo kreeg ik mijn eerste werphengel met wat spinners en enkele hardbaits, uren en kilometers heb ik gemaakt op de grensmaas op zoek naar baars snoekbaars en snoek.

Een tiental jaar geleden heb ik de switch gemaakt van hardbaits en kantvisser naar softbaits en gepassioneerd bellybootvisser, dit vooral op de grensmaas en de grote en kleine rivieren in Nederland.

De laatste jaren heb ik mijn vooral gericht op de snoekbaars, maar ik verlies zeker de andere rovers niet uit het oog, en kan zeker genieten van baars, snoek en roofblei vangsten.

Hook up en tot aan de waterkant.

Nick Geys

Ik ben Nick.
Sinds 2020 gepassioneerd door roofvissen en alles wat er rond draait.
Wat vroeger baars vangen met de vaste stok was, is ondertussen uitgegroeid tot het bedenken en uitpluizen van welk aasje ik op welke rig kan gebruiken om die volgende mooie vis te vangen.
Van mijn kleinste tot mijn grootste vangst, elke vis is een plezier en pure vreugde voor me!
Mijn eerste snoekbaars zal me altijd bijblijven en van de volgende rover… daar droom ik nu al van!

Adrien Bernard

Pêcheur Français aux leurres depuis 1995, j’affectionne tout particulièrement la traque en rivière des brochets et perches. Les zones de courant m’attirent naturellement depuis mon jeune age. Lire la rivière est un besoins plus qu’unepassion.

Au fil du temps j’ai testé différentes espèces dont le Black Bass que je pêche régulièrement dans le sud ouest de la France. Un superbe compagnon de jeu qui fais parler la créativité et la technique. Le brochet au bigbait a été aussi une belle parenthèse dans mon expérience de pêche. Les Bulldawgs / Bullbeast et autre Tubes sont mes leurres préférés pour cette traque particulière. Au delà des techniques et des poissons recherchés je recherche la convivialité au bord de l’eau et le partage de moments rares et intenses. La pêche reste un art de vie qui se cultive au fil du temps sur différentes phases. Rien n’est figé , tout évolue au fil de l’eau et des rencontres d’autres passionnés!

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden