The Story

@rt-Baits is een merk van handgegoten zacht kunstaas, @rt-Baits staat voor kwaliteit en is Made In Belgium! @rt-Baits is ontstaan uit de behoefte een product af te leveren dat het verschil kan maken.

Indertijd, zo ongeveer 15 jaar geleden, was de wereld van zacht kunstaas een compleet Amerikaans gegeven. Merken als Culprit, Bass Assassin en Lunker City waren toonaangevende en fantastische producten, nu nog steeds maar er ontbrak toch iets. Dus de eerste drijfveer om nieuwe producten te ontwikkelen was een eigen touch toevoegen en kleuren maken die in onze wateren het verschil konden maken. In de klassieke merken was niet altijd het vangende kleurtje aanwezig.

De eerste modellen van @rt-Baits waren en zijn nog steeds eerder klassieke verschijningen. ~ De Jiver en de Stager ~ Nog steeds Toppers!
Steeds kritisch ingesteld werd er verder geinvesteerd in nog fijnere mallen en kwaliteitvolle Plastisol. Door de fantastishe inbreng en feedback van het Pro Staff en @rt-Baits team kwamen er heel veel nieuwe ideeën, nieuwe modellen en nieuwe kleuren. Inmiddels is ons assortiment helemaal up to date voor bijna alle omstandigheden binnen het roofvissen. Baars, Snoekbaars, Snoek, Zeebaars en de bredere bootvisserijen in binnen- en buitenland, met kunstaas tussen 6 en 46 centimeter is het assortiment zelfs heel breed te noemen.

De goed vangende kleuren worden constant geëvalueerd en per seizoen aangepast. Er is ook de mogelijkheid om je eigen kleurstellingen te laten gieten.
De acties van de modellen zijn altijd bedacht met een zo groot mogelijke diversiteit in het achterhoofd. Out of the box denken is vaak noodzakelijk om betere resultaten te bereiken. Er zijn dan ook heel wat modellen met unieke eigenschappen die niet te vinden zijn in concurrerende collecties. Er zijn modellen die super, super traag te vissen zijn,
modellen die geen of heel weinig lood vragen om mooi rechtdoor te lopen, modellen om pelagisch te vissen, werpend te vissen, verticaal of diagonaal te vissen.
Versterkte modellen voor de Skrei, Kabeljauw en Heilbot visserij in het Hoge Noorden, hoog drijvende uitvoeringen voor de pelagic en dropshot visserij. Voor elk wat wils.

@rt-Baits : Voor vissers die weten wat ze willen, door vissers die weten wat ze willen !

Welkom in de wereld van @rt-Baits en Succes ermee!