Welkom op onze nieuwe Website

Beste Klanten,

Het was stilaan tijd voor verandering! We hebben dus een nieuwe en overzichtelijke website gebouwd om u op een betere en efficiëntere manier op de hoogte te houden over alle nieuwigheden in de roofvis wereld en de winkel.

Op de @rt-Baits Pagina vindt je het hele gamma aan Softbaits terug. Alle kleuren zijn bestelbaar via de webshop, de favorieten als standard color en de rest als Custom Color (per 10/5/3/1 stuks zoals aangegeven). Custom Colors worden speciaal voor jouw gegoten na bestelling dus het kan tot 14 dagen duren voor je bestelling verzonden kan worden.

Op de G.Loomis pagina vindt je de beschrijving van de verschillende reeksen en modellen. Deze pagina wordt nog uitgebreid en voorzien van filmpjes per type hengel zodat je thuis vanuit je zetel de acties van de hengels kan bestuderen en zo een beter idee krijgt. Het geluid van de filmpjes staat standaard uit maar je kan het links onder in het filpje aan zetten.

Onder de rubriek “News, Stories and More” vindt je 3 pagina’s nl. 

-News waar je alle berichten over van nieuwigheden, wedstrijden enz zal kunnen lezen

-Fisherman’s Tales waar je verslagen van vistrips, technieken en verhalen zal kunnen lezen.

-Workshops waar je standaard “workshops baars” en “workshops snoekbaars” ziet staan. Momenteel zijn er nog geen nieuwe data. Wanneer deze bekent zijn komen ze bij de desbetreffende workshop te staan en worden ze nog eens extra aangekondigd via de website en op onze Facebook pagina. Inschrijven kan eenvoudig door onderaan in de berichten op de “inschrijven” knop te drukken. Je mail programma zal automatisch openen (als je een standaard programma ingesteld hebt) met het correcte mail adres reeds ingevuld.

Op de Brands pagina zie je alle merken die we momenteel in huis hebben (waarschijnlijk ben ik er nog wel wat vergeten, mijn excuses 😉 )

Op de Roosterclan pagina kan je kennis maken met de leden van ons Pro Staff Team, wil je hen graag persoonlijk een vraag stellen dan kan dat gewoon via social media zoals Facebook of Instagram. Als je op het icoontje drukt kom je rechtstreeks op hun pagina uit. 

Rechts bovenaan zie je “Mijn Account”. Het is helemaal niet nodig om een account te maken, je kan gewoon shoppen en op het einde je gegevens invullen. Je hoeft dus niet in te loggen.

Onderaan de pagina’s zie je dat je je kan inschrijven voor een nieuwsbrief. Momenteel werken we nog niet met nieuwsbrieven. Wanneer die er komen zal je het kunnen lezen in de rubriek News 

Wij willen jullie alvast veel leesplezier toewensen op onze nieuwe website !

 

– Team Hengelsport de Kock –