Dagje vissen met de Klanten

Het weekend na de opendeurdagen werd er een dagje vissen / workshop georganiseerd door het Pro Staff Team. De workshops gingen door op de Waal, het Albertkanaal, het Schulensmeer, Canal Du Centre en de Binnen Dijle. Bovendien stelde Shimano een hele reeks aan hengels, molens, lijnen en hardbaits ter beschikking voor de gelegenheid ! Bedankt Frans Wijns ! Enkele sfeerbeelden van hoe het er aan toe ging…

Schulensmeer - Tom Nouwen

Ondanks het druilerige herfstweer was iedereen zondag op post aan het Schulensmeer voor de workshop ‘Snoeken vanaf de kant´.

We zijn de dag begonnen met een uurtje of 2 theorie, waarbij de basis van het snoekvissen werd toegelicht en iedereen de gelegenheid kreeg om vragen te stellen.

Gewapend met de nodige tips en tricks zijn we dan vol enthousiasme naar de waterkant getrokken. Geen blabla meer, maar boemboem! Ware het niet dat de snoeken er helemaal geen zin in hadden en we het uiteindelijk moesten stellen met enkele volgers en één klein snoekje, dat dan ook nog eens net voor de kant van de haak wist te spartelen. Geen demonstratie kieuwgreep dus. Dat zal iets voor de volgende editie worden…. Ondanks de slome visserij, ging iedereen stug en zonder morren door. Volgens mij een eigenschap die iedere goeie snoekvisser moet bezitten, volharding.

Stuk voor stuk knap gedaan mannen! Die snoeken komen vroeg of laat wel op de kant!

Verder nog een dikke merci aan Shimano, die enkele knappe hengels en kunstaas ter beschikking stelde om te testen aan de waterkant, en ook aan Steve Borgs voor de deskundige hulp.

Tight lines and keep on hammerin´!

Kribhoppen op de Waal

Bart Dauwen met een kort stukje info over Jigheads en Softbaits

Casting Competition

Tijdens de opendeurdagen organiseerden we een Casting Competition waarin de deelnemers zoveel mogelijk punten moesten proberen te scoren in 10 worpen. Tim Leemans stelde een mooie hengel/reel combinatie van 13 Fishing ter beschikking voor de wedstrijd en zorgde voor mooie prijzen van Rapala en VMC voor de winnaars. Bedankt Tim !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *