New @rt-Baits RibTwister

  • ribtwister

Zoals jullie weten zijn we bij @rt-Baits steeds bezig met nieuwe creaties.

Deze keer zijn we een andere weg ingeslagen, in plaats van een volledig nieuw model te maken hebben we 1 van onze bestaande shads aangepast en uitvoerig getest om het best mogelijke resultaat te behalen.

De Ribbit is ondertussen bij vele gekend als een goede softbait voor zowel baars, snoekbaars en snoek. Met zijn unieke vorm en een goede staart is dit aasje op vele manieren in te zetten naar de gevraagde omstandigheden op jou water.

Nu hebben we bij de Ribbit de schoepstaart vervangen door een mooie twisterstaart, deze nieuwe staart veranderd de actie van de shad niet, hij blijft zijn eigenschappen behouden enkel komt er een extra blikvanger achter.
Als je hem traag vist of op stilstaand water heeft de twisterstaart een zeer rustige subtiele actie die zelfs de meest achterdochtige vissen verleid. Net hierdoor was de RibTwister tijdens de koudere winterdagen de sleutel tot succes op de Carolina Rig!.
Je kan hem dus ook op stromend water op een zwaardere jighead laten stil hangen of zweven in de stroming, de staart doet het werk voor jou.
De nieuwe staart is ook zeer aantrekkelijk als het allemaal net wat sneller mag gaan, hoe sneller je ermee vist des te meer actie de staart zal geven, dit zal in de aankomende zomer zeker succes opleveren.
De RibTwister is dus een breed inzetbare shad voor stilstaand water tot kanaal en rivier, je kan hem gebruiken op een Jighead, Cheburashka, Jika-, Texas- en Carolina-rig. De grotere formaten zijn zelfs geschikt om weightless te vissen. Je kan hem weedless maken door hem op een Worm haak te monteren en zo boven of tussen planten te vissen.

Tijdens de testen zijn er al heel wat mooie vissen gevangen, zowel baars als snoekbaars en snoek, maar er is ook al meerval en roofblei op gevangen.
Vanaf woensdag zal de RibTwister verkrijgbaar zijn voor het grote publiek en is het aan jullie om deze nieuweling in ons gamma aan de tand te voelen.

De ribtwister komt uit in 8-11-14-18 en 24cm

Veel plezier en succes met de nieuwe RibTwister !

  • ribtwister
  • ribtwister
  • ribtwister
ribtwister
Heb je nog een vraag over dit artikel?
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.