Artbaits Salt & Pepper, Dolphin Shiner, Custom Colors

  • @rt-Baits Custom Colors
  • @rt-Baits Custom Colors

De shad is niet meer weg te denken in de hedendaagse visserij op de roofvis.

Ieder merk heeft ondertussen een groot gamma aan shads, van wit tot zwart, van simpel naar uitbundig maar hoe belangrijk zijn de kleuren nu eigenlijk en wat is de beste kleur?
Voor sommige is kleur onbelangrijk, en andere hebben het liefst zo realistisch mogelijk met ogen vinnen en zelfs een schubbenpatroon, maar wie wordt er dan gevangen, de vis of de visser?
In vele gevallen is het de 2de, enkel de laatste nieuwe shads en kleuren zijn belangrijk, en zo worden talloze top shads vergeten.
Niet enkel shad vormen maar ook de basiskleuren worden vergeten, hetgeen waar alles ooit mee begon en wat ervoor gezorgd heeft waar we nu staan.

Bij het maken van onze laatste nieuwe shads (ribtwister, teaser, jiverx,..) hebben we ook gegrepen naar de “baitfish” kleuren, de dolphin shiner en salt&pepper.
Deze naturel kleuren hebben we al lange tijd in elke shad van artbaits en zijn altijd succesvol geweest op zowat elk water in België, Nederland en andere landen.
Dit zijn ook 2 kleuren die al jaren meegaan maar eigenlijk niet meer “nieuw” lijken, maar eigenlijk zijn ze onmisbaar in je tacklebox.
Ze zijn namelijk in elke periode van het jaar inzetbaar, in elk water troebel of helder blijft een baitfish kleur het doel van elke roofvis en meestal zijn het dan ook de grotere vissen die toeslaan.

  • Dolphin Shiner
  • Dolphin Shiner

De salt&pepper is de opvallendste van de 2, met zijn volledig heldere kleur en zwarte glitter.
De dolphin shiner is dan iets subtieler met zijn zilveren rug.
Als we ze in de hand bekijken zien we ook een blauwe schijn, deze komt door het ingemengde parelmoer die zorgt voor een extra troef want onder water komt er een heel breed kleurenspectrum vrij.
Less is more, en daar zijn deze kleuren het bewijs van.
Onze prostaff en cliënteel hebben ondertussen alweer vele mooie vangsten gehad op deze kleuren met zowel de nieuwe shads alsook de oudere modellen blijven ons verbazen.

  • @rt-Baits Custom Colors
  • @rt-Baits Custom Colors

Custom color artbaits

Zoals jullie misschien al weten word elke shad met de hand gegoten door de creatieve Kris Brems.
Hierdoor is elke shad net dat tikkeltje anders wat ze net dat tikkeltje extra geeft.
Maar wat nog veel mensen niet weten is dat je zelf je shad kan laten samenstellen met elke kleur van het artbaits gamma en in elke beschikbare vorm en maat, wat weer zorgt voor extra creaties van simpel tot complex.
Dus heb je een voorkeur van kleurenstelling die niet in de winkel ligt kan je deze custom made bestellen vanaf 10stuks, zo heb je jou unieke shads in je favoriete kleuren.

Tevens kan je altijd bepaalde shads die niet meer in de winkel liggen altijd bijbestellen, dit kan via de website hengelsport de Kock, telefonisch of in de winkel zelf.
Het kleuren schema en de shads kan je tevens ook vinden op onze website en binnenkort komt er in de winkel een draaiboek met alle info over de shads van artbaits.

  • @rt-Baits Custom Colors
  • @rt-Baits Custom Colors
Heb je nog een vraag over dit artikel?
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.